Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +30 2224 024947 - +30 2224 024947
dealnow Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00

Ασφάλεια συναλλαγών


Η εταιρεία DEALNOW και κατ’ επέκταση το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.dealnow.gr, γνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη διαφύλαξης και απόκρυψης των προσωπικών δεδομένων καθώς και των ασφαλών συναλλαγών κατά την περιήγηση και την αγορά μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένους ανθρώπους, μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος άκρως ασφαλή με σεβασμό σε κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του eshop της εταιρείας μας φιλοξενείται σε webserver ο οποίος διαθέτει τοίχος προστασίας, για αποφυγή οποιασδήποτε κακόβουλης εξωτερικής ενέργειας και όλες οι συναλλαγές, που πραγματοποιούνται με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.